Crepes with Coconut Cream & Strawberry Sauce - Health Geni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Your Ad Spot

Thursday, 16 May 2019

Crepes with Coconut Cream & Strawberry Sauce



One in the delicious and delightful breakfast for whole family. These delightful crepes are very easy to get ready.
Yield: servings
Preparation Time: 15 minutes
Cooking Time: 8 minutes
Ingredients:
For Sauce:
  •  

  • 12-ounces frozen strawberries, thawed and liquid reserved
  •  teaspoons tapioca starch
  • 1 tablespoon honey
    For Coconut cream:
    •  
    • 1 (13½-ounce) can chilled coconut milk
    • 1 teaspoon organic vanilla flavoring
    • 1 tablespoon organic honey
      For Crepes:
      •  
      • 2 tablespoons tapioca starch
      • 2 tablespoons coconut flour
      • ¼ cup almond milk
      • 2 organic eggs
      • Pinch of salt
      • Avocado oil, as required
        Directions:
        1. For sauce inside a bowl, mix together some reserved strawberry liquid and tapioca starch.
        2. Add remaining ingredients and mmix well.
        3. Transfer a combination inside a pan on medium-high heat.
        4. Bring to a boil, stirring continuously.
        5. Cook for about 2-3 minutes or till sauce becomes thick.
        6. Remove from heat and aside, covered till serving.
        7. For coconut cream, carefully, scoop your cream from your surface of can of coconut milk.
        8. In a mixer, add coconut cream, vanilla flavoring and honey and pulse for around 6-8 minutes or till fluffy.
        9. For crepes in a blender, add all ingredients and pulse till well combined and smooth.
        10. Lightly, grease a substantial nonstick skillet with avocado oil as well as heat on medium-low heat.
        11. Add a modest amount of mixture and tilt the pan to spread it evenly inside the skillet.
        12. Cook approximately 1-2 minutes.
        13. Carefully, change the side and cook for approximately 1-1½ minutes more.
        14. Repeat with the remaining mixture.
        15. Divide the coconut cream onto each crepe evenly and fold into quarter.
        16. Place strawberry sauce ahead and serve.
        Nutritional Information per Serving:
        Calories: 364, Fat: 9g, Carbohydrates: 26g, Fiber: 7g, Protein: 15g 

No comments:

Post a Comment

Post Top Ad

Your Ad Spot